Alla inlägg den 14 februari 2011

Av Madelene - 14 februari 2011 23:29

Ja helgen som var blev hur lyckad som hälst, jag skulle nog säga att jag var på topp eftersom jag hade ett underbart humör och var super peppad..

Dock blir ju inte allt som man vill och tyvärr betedde en av mina kill kompisar sig som en idiot så jag blev irriterad på honom.. Men alla har vi väl våra dagar så är det ju.. Jag såg killen jag tycker är dö snygg när jag var ute så jag hälsade jag på honom utan att tveka, jag har nämligen varit lite knäpp på senaste och ingnorerat honom av misstag när jag varit ute p.g.a att jag inte orkat med några killar alls..

Jag träffade även två jätte trevliga killar som jag umgick med hela kvällen på krogen nästan.. As trevliga och måste tillägga att i normala fall brukar jag strunta i killar och inte ragga men eftersom jag var så säker på mig själv i lördags så gjorde jag ett undantag.. Vi efter festade tillsammans och har nu lagt till varandra som vänner på FB så jag hoppas vi kommer att umgås mer i framtiden..

Jag hade även ringt till någon och varit kärleksfull och nu har vi börjat snacka mer så vi får väl se vad som händer med allt.. I dag har jag lunchat med mamma och min ena brorsa så helt ensam har man sluppit vara.. Och har även fått gulligt sms så man ska väl inte klaga   .. Försöker även fixa en dj till min brorsan bröllop som ska vara i sommar och jag hoppas dom gillar den jag hittat.. För han är både fin att se på och duktig   .. Jag har varit effektiv för jag var uppe klockan 7.15 och tränade zumba och har även kört body jam nu på kvällen och tagit en långpromenad.. I morgon ska jag nog gå på arobic och bara ha en skönhetsdag hemma.. Och jag avslutade dagen med att köpa ett par fina stövlar, gumistövlar, halsband och en ursnygg ring till mig själv.. Man ska väl unna sig något på alla hjärtans dag.. Tyvärr fick jag inge blommor eller kort av någon hemlig beundrare men jag får va nöjd ändå fick ju trots allt gelehjärtan av min mamma..

Mer kärlek åt folket

Kram  

Ovido - Quiz & Flashcards