Alla inlägg under februari 2011

Av Madelene - 16 februari 2011 23:10

Sjukt skönt att det är mycket kompisar att umgås med nu och grejer att göra hemma.. I går blev en lugn förmiddag och på eftermiddagen gick jag på arobic..

Senare gick jag ner till O´leareys och gjorde Andreas och Percy sällskap när dom skulle kolla hockey och fotboll.. Eftersom det var Aik och Djurgården som spelade så var det livat och glatt med sånger och stök.. Jag hade glömt bort hur intressant och kul det är att sitta och se på Hockey och Fotboll, så nu har jag bestämt att det får bli lite oftare i fortsättning.. Idag har jag dock fixat lite här hemma typ tvättat, bäddat rent i sängen, dammat och umgåtts med mina kompisar å ätit Hallon och Rabarberpaj den var smaskens.. Jag har även lyckats ta mig lite längre i mitt Batman spel, man tröttnar aldrig på det för det är både intressant och spännande..

Jag är även lite nervös eftersom jag skickat ett mail till en kille som jag träffade i helgen och igår så jag väntar med spänning.. Ibland är man inte tillräckligt smart så att man byter nummer tyvärr.. Men får vänta och se hur det går   ..

Kram

Av Madelene - 16 februari 2011 00:10

Orkar typ inte skriva något nu men uppdaterar i morgon i stället..

Kram

Av Madelene - 14 februari 2011 23:29

Ja helgen som var blev hur lyckad som hälst, jag skulle nog säga att jag var på topp eftersom jag hade ett underbart humör och var super peppad..

Dock blir ju inte allt som man vill och tyvärr betedde en av mina kill kompisar sig som en idiot så jag blev irriterad på honom.. Men alla har vi väl våra dagar så är det ju.. Jag såg killen jag tycker är dö snygg när jag var ute så jag hälsade jag på honom utan att tveka, jag har nämligen varit lite knäpp på senaste och ingnorerat honom av misstag när jag varit ute p.g.a att jag inte orkat med några killar alls..

Jag träffade även två jätte trevliga killar som jag umgick med hela kvällen på krogen nästan.. As trevliga och måste tillägga att i normala fall brukar jag strunta i killar och inte ragga men eftersom jag var så säker på mig själv i lördags så gjorde jag ett undantag.. Vi efter festade tillsammans och har nu lagt till varandra som vänner på FB så jag hoppas vi kommer att umgås mer i framtiden..

Jag hade även ringt till någon och varit kärleksfull och nu har vi börjat snacka mer så vi får väl se vad som händer med allt.. I dag har jag lunchat med mamma och min ena brorsa så helt ensam har man sluppit vara.. Och har även fått gulligt sms så man ska väl inte klaga   .. Försöker även fixa en dj till min brorsan bröllop som ska vara i sommar och jag hoppas dom gillar den jag hittat.. För han är både fin att se på och duktig   .. Jag har varit effektiv för jag var uppe klockan 7.15 och tränade zumba och har även kört body jam nu på kvällen och tagit en långpromenad.. I morgon ska jag nog gå på arobic och bara ha en skönhetsdag hemma.. Och jag avslutade dagen med att köpa ett par fina stövlar, gumistövlar, halsband och en ursnygg ring till mig själv.. Man ska väl unna sig något på alla hjärtans dag.. Tyvärr fick jag inge blommor eller kort av någon hemlig beundrare men jag får va nöjd ändå fick ju trots allt gelehjärtan av min mamma..

Mer kärlek åt folket

Kram  

Av Madelene - 11 februari 2011 23:54

Den här veckan har ju gått hur snabbt som helst inte för att jag ska klaga..

Min uppgift under kvällen har varit att skriva ut papper så jag kan byta läkare, jag menar inte så himla kul att åka 10 mil för att komma till sin doktor och hem igen så nu har jag bestämt att jag ska byta till en som är på närmare håll.. 

Sen har jag även kollat hur det är med tandläkare här för jag har inte blivit kallad sedan jag fyllt 20 och sist jag ringde så sa dom att dom skulle skicka en kallelse men det har det inte dykt upp.. Nu tycker jag det är på tiden att boka in en tid och kolla hur det står till med tänderna.. Jag har ju haft tid för jag har ju inga problem och sköter mina tänder bra.. Annars har jag idag varit på en promenad på förmiddagen och lämnat in papper till arbetsförmedlingen och tränat med just dance 2 och slappat.. Nu under kvällen var jag över och hälsade på min kompis å lämnade lite spel som jag tänkte hon kunde låna.. är så himla bra när man har samma konsol och kan låna spel av varandra, då slipper man ju tröttna på spelen.. Eftersom vi båda har nintendo wii så lånade jag ett mario spel och hon fick låna ett mario spel av mig + wario world.. Jag tycker dom är as kul att spela mario är ju en riktig klassiker som jag alltid gillat.. Och nu har jag även förhands bokat zumba spelet som släpps till wii den 25 mars, ska bli srännande och se vad det har att ge hoppas det är kul och bra musik   ..

I morgon är det dags för bodypump och arobics senare ska jag vara med min kompis Annika.. Och även om jag tänkte ha en lugn helg så blir det fest i morgon för jag lovade min kompis det, å något kul måste man väl göra... 

Nu är jag taggad och jag hoppas jag blir ännu mer taggad tills det är dags för PARTYT..

Nu är det nog dags att sova lite så jag orkar med träningen och allt skoj i morgon..

Kram


    Här är spelet jag väntar på...

Av Madelene - 10 februari 2011 22:37

Jag som tyckte det var skönt att kunna se marken och slippa halka men nu är det ju tillbaka igen.. Jag har lyckats ramla rekord många gånger den här vintern, vill bara att det ska få ett slut.. Men jag vet ju att man måste ha vinter för att få vår, sommar och höst men vintern känns så himla lång tycker jag..

Tyvärr gäller det ju bara att härda ut och drömma om sommaren, det gör jag dagligen nu..

Jag har haft tur idag för någon hoppade av zumban så jag fick platsen... 

Yeeh det var så himla skönt att värma upp på gymmet i 25 minuter och sedan dra in på passet, det är så härligt att jag kommit i gång med träningen..

Jag har slagit vad om jag går på bodypump på lördag morgon ska min kompis gå på arobics med mig efter.. Så man får väl hoppas man överlever antar jag men lite utmaningar måste man ha.. Sen är jag ju ute på en promenad varje kväll 1 timme så motion får jag gott om nu   .. Det var dock inte så kul att gå i kväll men belöningen blev en frukt smootie med blåbär och hallon och varm choklad..

Det enda som fattas nu är att kvällens skräckis ska börja på showtime, jag väntar med spänning på vad det är den heter Ghostwood..

Dags att fixa papprena jag måste lämna in i morgon innan filmen börjar så lika bra att ta tag i det med en gång..

Kram   

Av Madelene - 9 februari 2011 23:37

Då var det mesta avklarat.. Jag har både tvättat, städat, rensat lite i garderoben, handlat några saker åt min mamma som hon behövde och hjälpt min bror med lite saker... Känns sjukt skönt att bara slappa lite nu på kvällen.. Idag blev ingen träning eftersom jag fortfarande har träningsvärk från dom andra dagarna.. 

I morgon ska jag nog ha en lugn dag och bara ha en skönhetsdag och sen dra å träna lite.. Tyvärr har det inte blivit någon plats ledig på zumban så det får bli gymmet i stället.. Ska nog fundera ut lite bra filmer till helgen man kan se med för jag tänkte nog ha en lugn helg hemma.. Är ju rätt skönt att bara vara hemma och mysa även om man är själv.. Funderar på att laga något gott ta fram lite snacks och bara ha det bra.. Jag vet dock att personen jag tycker om kommer ner i helgen så jag vet inte om man kanske ska offra sig att gå ut för sedan åker han i väg och jobbar ett tag igen.. Annars måste jag tyvärr säga att det inte händer så mycket..

Men på något vis är det skönt med lite lugn och ro, tror jag behöver det..

Nästa helg får jag nog där i mot ladda upp till för jag är juden på 2 fester redan..

Ska bli skoj för det är folk jag inte brukar umgås med så himla ofta..

Jag har för övrigt köpt världens gulligaste nalle till mig själv inför alla hjärtans dag.. Kram 

Av Madelene - 7 februari 2011 23:42

Nu är jag helt slut min kropp bara skriker efter vila.. 

Jag hade ju lite träningsvärk redan innan jag gick och tränade och nu efter jag varit i väg på dans arobics kan jag säga att min kropp är sjukt trött.. 

Trodde nästan inte jag skulle palla hela passet men det gjorde jag sen gick jag en långpromenad i 1 timme.. Så nu anser jag att man gjort sitt för dagen..

Får nog se om jag orkar träna i morgon med och i så fall blir det arobics styrka, hade ju varit skönt att komma i väg så jag ska försöka.. Kan ju trots allt ta igen mig på onsdag när jag bara ska städa och tvätta..

I morgon ska jag åka ut till min mamma en sväng på dagen och jag ska även lämna fågelungarna som nu blivit rätt stora.. Min släkting ska ha dom och det känns skönt att dom ska bo i samma hem.. Får väl se hur svårt det kommer vara att få in dom i reseburen.. Nu får det nog bli lite tv och sen sova så jag orkar upp tidigt..

Kram 

Av Madelene - 7 februari 2011 15:15

Nu känns det äntligen som jag kommit i gång med träningen..

Dess värre så blir zumba passen på torsdagar fulla så snabbt, just nu så är det fullt både den här veckan och nästa vecka är det fullt på torsdagarna.. Får man vara så fräck å säga att jag hoppas att någon blir sjuk så jag kan få gå och träna då   ..

Ja man får väl hålla tummarna och hoppas på det bästa, annars så får jag träna inne i gym delen i 1 timme i stället även om det inte riktigt är lika kul..

Jag tänade zumba 1 timme i går och var inne på gymmet i 30 min så i dag känns det i benen och rumpan.. Men i kväll så blir det dans arobics ska bli riktigt spännande att pröva på.. Jag bara måste få ordning på mig själv nu.. Och det kändes så himla bra att vara full av energi efter träningen.. 

Jag hoppas att jag till sommaren ska ha gått ner 5kg eller mer det är ju inte så himla mycket att begära så jag borde kunna fixa det.. Men huvudsaken är ju att man mår bra och rör på sig.. Nu innan träningen ska jag ägna mig åt lite glee tittande..  Och sen är det dags att peppa upp sig inför passet..

Kram

Ovido - Quiz & Flashcards