Alla inlägg under december 2010

Av Madelene - 6 december 2010 15:33

Känns som inte mycket funkar just nu.. Sitter och väntar på att försäkringskassan ska ringa eftersom dom gjort fel.. Men som vanligt så får man vänta ihjäl sig på att dom ska ringa så man kan  få ett problem mindre att tänka på...

Helgen var jätte trevlig med ett undantag det hände en olycka.. 3 av mina royal copenhagen porslins statyer gick sönder då någon kom emot min hylla så pass mycket så hyllplanen rasade.. Så idag har jag kontaktat försäkringsbolaget jag har och nu är det bara att vänta på att papprena ska komma så jag kan få reda på om jag får ut något för dom eller ej.. Jag vill ju kunna köpa nya eftersom jag hade alla 12 stjärntecknen.. Men det är väl som dom säger en olycka kommer sällan ensam..

Nu är det bara härda ut som gäller och hoppas att allt kommer gå bra å lösa sig...

Jag försöker tänka på allt bra jag har i livet och inte gräva ner mig.

Kram


Av Madelene - 4 december 2010 13:25

Ikväll ska jag ha fest hemma så jag har försökt fixa till det lite..

Har putsat glas underläggen, lagt fram servetter, ställt fram en rulle med papper i fall någon spiller, tagit fram skål till chipsen och sopat golvet.. Jag ska göra bål när jag kommer hem och häll upp chipsen sedan är allt färdigt i lägenheten..

Idag har jag varit så pass smart att jag börjat måla naglarna så dom är halv klara och fixat håret.. Det enda jag inte lyckats med är att komma på vad jag ska ha för kläder, jag som har besluts ångest kommer få det svårt att välja..

Jag har lovat en kompis att gå med henne på något nere på stan så hon är på väg hit nu så därför tyckte jag det var lika bra att vara någorlunda klar med allt som skulle göras så man bara kan tänka på sig själv sedan och fixa duscha, fixa smink och hitta något fint att ha på sig.. Är så himla spänd för ikväll för både kompisar jag inte sett på ett tag kommer och även dom jag brukar umgås med..

Nej dags att pysa..

Kram



 Här är en av mina favorit låtar, kommer spela den här många gånger ikväll    

Av Madelene - 1 december 2010 15:46

Jag funderar på hur det funkar.. jag har ett ex jag umgås med och det har inte alltid varit positivt, det är ju så lätt att falla tillbaka för att man börjar tänka på hur bra man hade det... För visst är det så att man lätt glömmer bort det som var dåligt med ens förhållande om man inte tänker efter varför det inte funkade.. Jag vet inte om det är värt att vara kompis efter det har tagit slut eller hur man ska vara för att hålla det på ett bra kompis plan.. För min del är jag rädd att det ska ställa till det och bara bli konstigt.. Och jag vet faktiskt inte om jag skulle upskatta om min kille umgicks med sina ex och så tror jag dom flesta känner.. Vad ska man säga när det kommer fram att ens kompis även är ens ex, nej vi är bara vänner nu du behöver inte vara orolig.. Nej vissa kanske kan fixa det där men är nog inget för mig..

Och jag tror att endel gör man nog rätt i att ha på avstånd för att det är säkrast för båda parter...

Så frågan är kan/ska man umgås med ett ex??

Glöm det gamla och fokusera på framtiden..

Kram 

Av Madelene - 1 december 2010 09:54

Idag är det tvätt som står på schemat och fixa det sista i med städningen i lägenheten.. Tyvärr är det något krångel idag med com hem så tvn ville inte fungera, men hoppas att det snart är löst så man kan ligga och slö framför den medan man väntar på att tvätten ska bli klar..  Dagens lunch får bli en enkel variant så en vegetarisk hamburgare och lite makaroner på sidan av får duga.. Egentligen är jag hur sugen som helst  på hemmagjord kräm men det får bli i helgen istället.. 

Dags för lunch..

Kram

Ovido - Quiz & Flashcards