Alla inlägg den 12 juni 2011

Av Madelene - 12 juni 2011 22:15

Ja äntligen så är man framför datorn igen och man orkar blogga igen.. Från och med idag ska jag försöka blogga lite varje dag.. Orken har varit låg i veckan men idag känner jag mig pigg och orkar lite mer.. I veckan har jag mest gjort det jag absolut behövt då jag haft en jobbig vecka med mycket att tänka på..

Ibland tror jag stressen ska ta livet av mig å man orkar knappt med något..

Jag hoppas denna vecka kommer bli mycket bättre eller åtminstone inte som denna vecka var.. Helgen har varit underbar med mycket kul som hänt och mina underbara kompisar jag umgåtts med.. Så himla bra allting blev och jag har inte haft så skoj här på Gotland på länge.. Det enda minuset denna helg var att det började spö regna när vi skulle hem så man var dyngsur när man kom hem.. Helgen har bestått av god mat, fruktsallad, glass och nice musik åtminstone när jag fick bestämma och på krogen var den bra.. Nu börjar snart en ny vecka och jag vet inte om man ska se fram emot den eller fasa.. I morgon ska jag på något inskrivnings möte på Hansa och jag ska få en coach ja jag antar att det är som allt annat bara en sysselsättning..

Man får aldrig någon hjälp av arbetsförmedlingen eller stöd dom bara kör med en och sätter en på olika aktiviteter som inte ger ett skit men det gör att det ser bättre ut för deras del.. Jaja får väl se om man får ut något av det antar jag men ingen ide att ha några större förhoppningar..

Nu ska jag ägna mig lite åt csi sen får jag nog gå och lägga mig..

Kram 

Ovido - Quiz & Flashcards