Alla inlägg under juni 2011

Av Madelene - 20 juni 2011 22:00

Jag trodde inte söndagar kunde bli så himla mysiga och underbara men igår fick jag uppleva det.. Jag fick sällskap hemma och vi kollade film, pratade, kramades och kysstes.. Jag känner mig alltid så trygg när jag ligger famnen på honom.. Min enda rädsla är dock alltid samma sak när man har det så här bra med någon är att något ska förstöra det.. Jag är ju sådan som inte riktigt vet vad jag vill och tycker det är svårt att satsa på något eftersom någon alltid blir bränd.. Hoppas jag inte sumpar honom för att jag är dum nu.. För dom flesta vet väl att man inte ska ha sex med sina kompisar men tyvärr har jag ju gjort det redan.. Man får väl lära sig av sina misstag så det märks väl om detta är ett eller ej så småning om..

Idag har jag funderat mycket men ven gjort massor med annat.. Min lillebror kom med båten i natt och idag så har vi varit ute och gått en hel del.. Kollat gamla ruiner, botaniska trädgården och även gått och strosat runt och njutit av vädret som varit toppen idag.. Mamma har även varit inne i Visby idag så vi fikade och åt middag tillsammans.. I morgon blir det att vara hundvakt och jag hoppas på en solig dag så man kan lägga sig och steka lite.. Nu ska jag kolla Mimic och sedan sova.. Kram  

Av Madelene - 19 juni 2011 16:16

Ja äntligen har man hittat hem till lägenheten igen efter gårdagens äventyr..

Jag är helt slut pumpad för jag har knappt kunnat sova, 3 timmar  är inte mycket att hurra för.. Men jag ska försöka överleva dagen men just nu känns det som jag kommer tvär däcka i kväll.. Ja i natt kommer min lillebror nej från Stockholm och ska bo här i sommar så jag har fixat fram madrass städat upp lite så nu är jag redo för att han ska dyka upp.. I går hos Tess blev så himla lyckat till mat blev det potatisgratäng och entrecot.. Och till efterrätt blev det min chokladtryffeltårta med grädde.. jag och Tess började dricka lite redan vid 4 så vi blev lite lagom lulliga igår och vi dansade, snackade, och levde livet.. Vi stannade bara hemma men det var jätte skoj kvällen kunde typ inte blivit bättre.. Jag och Tess är som tvillingsjälar vi är så lika, tänker lika, gillar samma saker och har varit med om liknande saker i livet..Det är så skoj när man lär känna någon man trivs så bra ihop med.. Tess är verkligen en av mina bästa tjej kompisar och jag hoppas vi kommer vara kompisar hela livet .. Jag har även på senaste övervunnit 2 av mina fobier jag haft känns skönt..  Till kvällen har jag bestämt mig för att göra räkmacka för då slipper jag ställa mig och laga mat vilket jag gärna slipper idag på grund av bristen på energi..Nu ska jag ta en powernap och sedan fixa allt som måste göras ikväll.. Jag önskar mig själv lycka till..

Kram

Av Madelene - 18 juni 2011 12:42

Jag blev sjukt lycklig när jag igår fick inbjudan på facebook att delta när Axwell kommer ner för spelning här i Visby i juli.. Fan kan knappt fatta att han ska komma hit, jag bara måste skaffa biljetter och gå å se honom kommer bli värsta partyt.. Plus att under sommaren kommer även Adrian Lux ner kommer bli en härlig sommar med mycket upplevelser och skön musik  ..

Nu på eftermiddagen ska jag hem till Tess för i kväll blir det middag hos henne med några andra kompisar.. Sedan blir det dricka och antagligen krogen.. Man måste ju ut och kolla om det finns något snyggt  .. När man är singel och har hela livet framför sig måste man njuta till max och ha kul.. Jag har liksom inte tid att ha tråkigt, Party pingla är jag och jag älsakr att träffa nya folk..

Im gonna party like there is no tomorrow det är mitt nya motto.. Nu när det är sommar och sista helgen på länge som jag har lägenheten själv så lika bra att passa på.. 3 timmar kvar tills jag ska till Tess, önskar tiden kunde gå lite fortare..

Hoppas alla får en underbar helg med mycket skoj..

Now its time to party Kram

Av Madelene - 16 juni 2011 22:58

Yes idag droppade reklamen in och där stod det att man kunde köpa energidryck billigt.. Så klart var jag tvungen att passa på för mina sista pengar och köpa ett flak med energidryck.. Så ja äntligen har jag allt hemma i mitt snygga barskåp igen  .. Jag älskar att blanda drinkar så det krävs endel för att man ska kunna göra det.. Jag har dock fuskat lite eftersom jag har bacardis strawberry daquiri mix och mojito men lite genvägar tycker jag man kan ta..

Min dag idag har varit full med saker som jag var tvungen att hinna med och jag avundades verkligen alla som kunde njuta av solen.. Men som sagt var så hann jag ju konstigt nog med allt och det enda som jag måste fixa nu till helgen är att ta hand om den sista tvätten som hänger på tork, städa golven och hämta min sprit som står borta hos mina kompisar på bingan.. Det är de jobbigaste med att festa hemma hos andra att man måste hämta allt till nästa helg för att man i regel har med sig mer än vad man gör av med.. Så jag hoppas jag får sällskap i morgon och hämta det annars gör jag nog det i morgon kväll själv för då slipper man tänka på det till lördagen..

Det enda jag drömmer om just nu är lite härlig massage och få slappa bara.. Men inte som det ser ut just nu i morgon måste jag baka och fixa en massa och jag hoppas jag lyckas ta mig iväg på ett träningspass till lunch.. Skulle seriöst behöva skärpa till mig och öka på träningen med en dag eller 2 men frågan är vad foten pallar,, Ja nästa vecka ska jag försöka träna 4 dagar åtminstone och om foten inte krånglar allt för mycket blir det nog 5 dagar veckan efter..

Dags att unna sig lite väl förtjänt sömn.. Kram 

Av Madelene - 15 juni 2011 23:04

idag har varit en effektiv dag har både varit på mitt första grupp möte på Hansa utbildningen och fått massa info.. Mamma åkte ju med mig in igår eftermiddags och igår kväll var vi hos min bror Fredrik och Johanna å umgicks lite innan klockan blev för mycket.. Vi var även där idag och lunchade med dom, det är kul att hinna umgås lite vilket blir alldeles för sällan.. Efter lunshen drog jag och mamma ner på stan och kollade på en ny Gotlandsring till mig och kikade även lite på guldfynd och hm.. Så jag kom hem med en ny ring, nytt träningslinne och nya öronhängen som är som små grodor å även 1 liter jordgubbar.. Jag upptäckte dock att jag behöver köpa hem fler ägg om jag ska baka tårta eller efterätt till helgen.. Igår fick jag reda på att på söndag natt kommer min lille bror ner och ska bo vid mig under sommaren.. Ja man får väl se om man kan härda ut med att inte kunna ha ett privatliv, ja intressant sommar lär det bli.. Jag har haft 2 underbart mysiga och trevliga dagar med mamma jag är så glad att jag har henne.. Min mamma är världens gulligaste och hon har varit så snäll och tagit hand om mina fåglar medan jag varit i Stockholm.. jag vet inte vad jag skulle göra utan henne så underbart att ha en mamma som är så snäll, glad och lätt att prata med.. Tack för att du finns mamma och för att du är en sådan fantastisk person..

Kram 


Här är den hetaste dj enligt mig just nu AVICII kommer gå långt och jag hoppas jag får nöjet att njuta av honom live fler gånger.. När jag hör dessa tänker jag tillbaka på Summerburst Festival och hoppas på att nästa år kommer bli lika bra som detta.. Hoppas på en sjuk sommar med massor av bus   

Av Madelene - 14 juni 2011 23:20

Tisdagen är snart förbi och jag har ändå hunnit med endel idag..

Jag trodde dock inte jag skulle lyckas ta mig ur sängen idag men jag lyckades.. När jag väl lyckats få i mig frukost gjort mina morgon sysslor och klätt på mig så åkte jag ut till mamma.. Där började jagklippa gräset med en gång eftersom det såg lite lurigt ut med vädret, men så kalrt så hann jag och det gick as bra.. Lite motion fick man ju på köpet.. Idag blev äntligen mitt tyg både till medeltisklänningen och klänningen jag ska ha på bröllopet köpt så snart börjar min sömmerska med dom, känns jätte spännande ska bli kul att se resultatet.. Annars har dagen varit rätt lugn jag har tagit in mina fåglar till Visby igen och dom små har fått flytta in i en större bur och fått mer leksaker..  Nej om man ska få sova något så får jag nog stänga av datorn för i morgon blir en tidig dag.. Jag får spara resten av mitt bloggande till nästa gång bara man kan komma ihåg allt..

Kram på er

Av Madelene - 13 juni 2011 23:53

Nu är jag hemma igen från fotbollen och har äntligen fixat mig så det är bara att hoppa i sängen.. Djugården är kvällens vinnare och det blev 0-4 .. Jag borde gå och lägga mig för i morgon kommer bli en lång dag och jag vill försöka vara pigg.. Jag håller tummarna för att man ska få sova klokt..

Kram

Av Madelene - 13 juni 2011 13:11

Yes äntligen så har inbjudningarna ramlat in.. Jag har även i år fått VIP inbjudningar till 2 krogars sommarinvigningar.. Det ska bli skoj att gå och nu får man börja planera på en outfit till midsommar och även till VIP festerna..

Dagen känns annars rätt seg idag och jag har sovit fruktansvärt dåligt som vanligt, är trött till tusen och fick nyss reda på att i kväll ska jag med och kolla fotboll med 3 av mina kompisar.. Om jag orkar ska jag även försöka ringa till Mats och kolla upp det där med VIP korten vi brukar få på sommaren så man kan slippa köa på Munken och Hamnplan 5.. Hoppas han svarar bara för jag vill typ ha det fixat så snart som möjligt så man kan andas ut och slippa tänka på det..

Det verkar som det blir en vecka full med saker att göra men det känns skönt så man slipper sitta hemma och grubbla så mycket.. I morgon är det dags att hämta hem mina fåglar, jag har nu köpt en riktigt stor bur till dom små så jag får se hur jag ska f plats med alla fåglar här inne nu.. Det är en utmaning att hitta plats men jag hoppas jag får någon genial ide.. 

Jag längtar redan nu till på lördag eftersom Tess kommer hem igen till helgen och på lördagen skulle det bli middag hos henne.. Ska bli trevligt att slippa äta själv och det brukar alltid hända massor med skoj när man är med Tess..

Nu ska jag vila lite så jag kan orka med kvällen tror jag..

Kram

Ovido - Quiz & Flashcards