Alla inlägg under juni 2011

Av Madelene - 12 juni 2011 22:15

Ja äntligen så är man framför datorn igen och man orkar blogga igen.. Från och med idag ska jag försöka blogga lite varje dag.. Orken har varit låg i veckan men idag känner jag mig pigg och orkar lite mer.. I veckan har jag mest gjort det jag absolut behövt då jag haft en jobbig vecka med mycket att tänka på..

Ibland tror jag stressen ska ta livet av mig å man orkar knappt med något..

Jag hoppas denna vecka kommer bli mycket bättre eller åtminstone inte som denna vecka var.. Helgen har varit underbar med mycket kul som hänt och mina underbara kompisar jag umgåtts med.. Så himla bra allting blev och jag har inte haft så skoj här på Gotland på länge.. Det enda minuset denna helg var att det började spö regna när vi skulle hem så man var dyngsur när man kom hem.. Helgen har bestått av god mat, fruktsallad, glass och nice musik åtminstone när jag fick bestämma och på krogen var den bra.. Nu börjar snart en ny vecka och jag vet inte om man ska se fram emot den eller fasa.. I morgon ska jag på något inskrivnings möte på Hansa och jag ska få en coach ja jag antar att det är som allt annat bara en sysselsättning..

Man får aldrig någon hjälp av arbetsförmedlingen eller stöd dom bara kör med en och sätter en på olika aktiviteter som inte ger ett skit men det gör att det ser bättre ut för deras del.. Jaja får väl se om man får ut något av det antar jag men ingen ide att ha några större förhoppningar..

Nu ska jag ägna mig lite åt csi sen får jag nog gå och lägga mig..

Kram 

Av Madelene - 7 juni 2011 22:50

Ja jag börjar sakta men säkert vänja mig vid att vara tillbaka på ön men hade jag fått välja hade jag haft en lägenhet i Stockholm i stället.. Jag är en storstads tjej och jag älskar att vara där, jag känner mig både trygg, hittar och känner folk som bor där.. Måndagen blev en seg dag med inte så mycket gjort då jag mådde skit av min nya värk medicin.. Men jag har både solat igår och idag och hoppas jag fått lite färg.. Annars har jag idag bara fixat lite här hemma, handlat och varit med mamma.. I morgon är det dags för tupperware party och jag ska fixa en blåbärspaj och mackor som gästerna ska få.. Hoppas på en lyckad kväll och det ska bli skönt att komma ifrån hemmet lite.. Jag ska även nu vara hundvakt i 2 dagar så det ska bli kul och mysigt att ha Spike här hos mig.. Då slipper man känna sig så ensam som man ibland gör.. Just nu verkar det som om det kommer bli en full späckad vecka med massor av saker som tar upp tid och det kan nog vara bra för min del så amn slipper tänka så mycket.. om jag hinner i morgon ska jag ta kort på mina nya klänningar jag köpt i Stockholm och även den jag fyndade idag..

Nu är det dags för Criminal minds igen..

Kram    

Av Madelene - 6 juni 2011 01:07

Nu är jag hemma hela dagen har jag känt mig deppig jag känner ibland att jag hatar att bo här.. Mitt hjärta har alltid brunnit för Stockholm och jag älskar att vara där.. Jag har konstigt nog aldrig känt mig riktigt hemma på Gotland och jag hoppas av hela mitt hjärta att jag så småningom kan hitta en lägenhet och flytta upp..

Jag har haft en jätte trevlig helg och Summerburst festivalen var underbar..

Är just nu skit trött och ska sova så jag skriver mer i morgon..

Saknar Stockholm som fan.. Kram

Av Madelene - 3 juni 2011 06:16

Nu är det dags att dra ner till båten och börja resan mot Stockholm..

Hoppas på en kul helg med massa skoj och nya människor.. Jag uppdaterar er på måndag.. I morgon är Summerburst ska bli kul jag har längtat så hemskt..

Nu måste jag dra min sjuts är här..

Kram

Av Madelene - 2 juni 2011 22:13

Ja i morgon bär det av mot Stockholm för att värma upp inför lördagens festival Summerburst som kommer vara på stadion.. Jag ska åka upp med min bästa killkompis Linus och sen ska hans kompisar med och även några andra från Gotland som jag är kompis med som vi ska möta upp på lördag.. 

Denna gång är budgeten inte så stor eftersom jag inte har så jätte mycket pengar denna månad.. Så det jag ska handla denna gång blir mat, alkohol och frukt tänkte jag  .. Eller om jag hittar ett smycke jag hittade förra gången så ska jag nog offra mig köpa det.. Jag känner mig spänd på hur spelningarna kommer vara, igår skrev jag ut tiderna alla skulle spela på samt alla efterfester i fall man känner sig sugen att dra på någon av dom..

Ska upp om ett par timmar och med båten men jag känner mig inte ens trött, ja man kan ju undra hur detta ska sluta.. Jag hoppas på en enda lång fest i helgen och slippa alla idiot killar helst.. Jag vill bara njuta av musiken och dansa järnet  ..  Alla bekymmer lämnar jag hemma och nu ska här njutas av lugnet och umgås med mina kompisar.. När jag kommer hem väntar mycket skoj också, det finns så mycket att se fram emot.. Hoppas nu allt positivt och roligt kan fortsätta rulla in i mitt liv..

Ha en super bra helg jag uppdaterar när jag kommer hem på måndag och förhoppningsvis kommer jag hem med massor av bilder från helgen.. Kram


    Jag skojar till det lite i stockholm.. Fler sådana kvällar har jag gärna   

Av Madelene - 2 juni 2011 00:25

Mycket tankar snurrar i mitt huvud, ibland finns det fler frågor än svar..

Hela helgen fick mig att börja fundera mycket mer vilket nog inte var så jätte positivt.. Jag skulle egentligen ha träffat en person idag men jag har bara mått skit hela dagen och jag hoppas jag slipper må så här i morgon.. Mitt möte jag skulle gått på idag blev inställt vilket jag fick reda på när jag väl var på plats.. 

Så typiskt när man går upp tidigt knappt sovit för att man inte kan slappna av en jag fick mycket gjort idag åtminstone..

Det jag inte riktigt kan släppa är tanken på hur man ska kunna ha en normal kompis relation när man haft sex 2 gånger?? Man ser ju inte längre personen på samma sätt och jag tycker man inte vet hur man ska bete sig längre..

Finns det någon som varit med om liknande som vet hur man hanterar detta??  I så fall får ni gärna skriva kommentarer så jag kan få lite hjälp.. Det känns liksom som allt har blivit så annorlunda och konstigt mellan oss.. Fan det var inte det smartaste draget från min sida att låta detta hända.. Jag vill ju inte förlora min kompis, jag borde ha tänkt mer med hjärnan och mindre med annat..

Nå ja jag får väl försöka koppla bort detta och allt annat för annars kommer jag inte kunna sova..

Kram


   

Ovido - Quiz & Flashcards