Alla inlägg den 13 maj 2011

Av Madelene - 13 maj 2011 19:04

idag är det första dagen jag använder mina nya produkter från Mary kay och det ska bli spännande att se resultatet måste jag säga.. Jag var uppe tidigt i morse åkte ner och mötte upp mamma på stan och så fikade vi med brorsan på siesta.. Jag hann även söka sommarjobb så jag kanske ska stå och sälja glass i sommar.. 

Det blir kul att lära sig något nytt så jag hoppas jag får jobbet, det är bara att hålla tummarna.. Vid lunch så var jag på ett bodypump pass och sen åkte jag å hämtade min mamma från vårdcentalen.. Vi kollade lite på jc, bik bok och guldfynd, och jag hittade två linnen så det fick bli kvällens outfit .. Jag har under eftermiddagen duschat tagit på mig mina kläder jag skall ha i kväll, fikat, lagat tacos till mig och mamma och tagit det lugnt.. Nu ska jag göra klart sminket och lite senare ska jag höra av mig till Jessica och gå med på fest hos hennes kompis Ronja..

En lugn fredag blir det för min del utan alkohol, är sjukt slut så kommer nog gå hem och lägga mig tidigt.. Får se vad kvällen har att bjuda på helt enkelt..

Ha en trevlig fredag.. Kram 

Av Madelene - 13 maj 2011 00:50

Jag hatar att man inte kan sova fast man borde och behöver göra det..

I kväll har jag varit på Zumba vilket var så himla kul som vanligt.. Dock kände jag mig lite obekväm för att jag fick träna i shorts eftersom jag tvättat mina andra träningsbyxor.. Men det gick ju lika bra att träna i dom som vilka andra byxor som helst.. Efter zumban var jag bjuden att gå på en hudvårds kurs av märket Mary Kay vilket var väldigt intressant.. Jag är ju väldigt intresserad av skönhet och e nog lite för fåfängd om jag själv får säga det.. Man fick lära sig om deras produkter, historien och hur man skulle använda och bete sig när man sköter sin hud..

Jag kunde ju inte låta bli att köpa lite av produkterna och hoppas nu på att min hud ska må bättre och slippa finnarna så mycket som möjligt..

så jag började använda grejerna redan i kväll så får vi se om det kan bli någon skillnad.. Tänkte att jag lika gärna kunde offra mig och köpa dyra grejer som funkar än hålla på och byta hela tiden.. Men jo dyrt blev det men något måste man väl unna sig tycker jag det måste man ju vara värd.. Min fixering av skönhet kan nog tyvärr gå till överdrift.. Nu ska jag ge fan i att spendera så mycket pengar, försöka betala av allt jag är skyldig så jag sedan kan börja spara lite pengar..

Allt är så sjukt dyrt i samhället idag tycker jag och det är svårt att för min del ha råd med allt.. Men om 2 år är jag av med mitt bil lån och det känns skönt, jag älskar att jag har körkort och bil men jag har fått kämpa mycket för att ha det så bra som jag har det.. Jag har mycket som jag jobbat hårt för att skaffa.. Jag är ju tyvärr arbetslös sedan september 2010 och nu har man inte råd med mycket alls och p.g.a det så har jag även dragit på mig en liten skuld för att kunna köpa kläder och sådant.. Men snart ska det vara betalt även om det går så himla sakta när man inte kan betala så mycket åt gången..

Nästa år ska alla skulderna förutom bilen vara borta helt även det jag är skyldig mamma har jag bestämt.. Så nu ska här snålas då gott det går.. Det får bli en lugn helg helt enkelt, och det ska bli så himla skönt..

Nej nu måste jag sova.. Kram

Ovido - Quiz & Flashcards